We hebben altijd wel wat te vertellen. En soms is er gelegenheid de verhalen op te schrijven of te typen zoals hier. Kleine en grote avonturen vanuit de B&B. Van jullie. Van ons. Veel plezier met lezen.

Geen Corona, wel B&B

Het is hier op een mooie manier stil. Er is ruimte. En door het rondspokende Corona virus lijkt het nog stiller. We zagen de afgelopen dagen wel iets meer wandelaars met honden, meer hardlopers met kekke hardloopschoenen en lichtgevende shirts, meer fietsers. Niet te veel. Past daarom prima. Toevallig meer zon ook. Heldere lucht. Lekker buiten zitten. Op het eigen erf. Dat wel.

We zijn gastvrij en voorzichtig

Als je geen Corona klachten hebt kun je gewoon boeken en ben je welkom. Het ontbijtje en -in deze periode omdat de restaurants dicht zijn- eventueel een middag of avondmaaltijd regelen we in overleg en sowieso volgens de hygiëne regels. Veiligheid en een fijn verblijf kunnen hier best samen gaan. Juist omdat je je eigen opgang hebt, je in Drenthe bent en er voldoende rust en ruimte is.

Egeltje

Dit egeltje is te vroeg uit de winterslaap gekomen. Waarom weten we niet. We hebben het snel naar een veilig plekje gebracht. Wel even een fotootje…

Egeltje te vroeg uit winterslaap