Verhalen.

We hebben altijd wel wat te vertellen. En soms is er gelegenheid de verhalen op te schrijven of te typen zoals hier. Kleine en grote avonturen vanuit de B&B.

Geen Corona, wel B&B

Het is hier op een mooie manier stil. Er is ruimte. sinds het Corona virus rondgaat houden we met z’n allen gepaste afstand. Dat kan hier in Drenthe gelukkig. We zien meer wandelaars met honden, meer hardlopers met kekke hardloopschoenen en lichtgevende shirts, meer fietsers. Niet te veel. Past daarom prima. Toevallig meer zon ook. Heldere lucht. Lekker buiten zitten. Dat wel.

We zijn gastvrij en voorzichtig

Als je geen Corona klachten hebt kun je gewoon boeken en ben je welkom. Het ontbijtje – en als restaurants onverhoopt vanwege Corona dicht zijn eventueel een middag of avondmaaltijd- regelen we in overleg en sowieso volgens de hygiëne regels. Veiligheid en een fijn verblijf kunnen hier best samen gaan. Juist omdat je je eigen opgang hebt, je in Drenthe bent en er voldoende rust en ruimte is.

Egeltje

Dit egeltje is te vroeg uit de winterslaap gekomen. Waarom weten we niet. We hebben het snel naar een veilig plekje gebracht. Wel even een fotootje…

Egeltje te vroeg uit winterslaap