Verhalen en nieuws

We hebben altijd wel wat te vertellen. En soms is er gelegenheid de verhalen op te schrijven. Kleine en grote avonturen vanuit de B&B. Op de foto hieronder zie je de onverharde weg waar we aan wonen en waar de B&B aan ligt met rechts het fietspad. En daar weer rechts van begint het Zwanemeerbos. Links in de verte zie je de zon. Daar zijn de Breevenen: open landschap en waterwingebied als onderdeel van het Hunzedal. In die hoek zien we vaak de reeën lopen. Ook de wolf is hier gesignaleerd. Niet dat we die zelf gezien hebben. Op de foto nog ons hondje Yetje (Markiesje) die totaal 3 wilde kittens heeft opgevoed. Yoep de kater is daar een van.

Duisternis en stilte kunnen we niet maken. Het is er wel.

Het is hier op een mooie manier stil. Er is ruimte. Sinds het Corona virus rondging houden we met z’n allen gepaste afstand. Dat kan hier in Drenthe sowieso. We ontmoeten elkaar wel en zien meer wandelaars met honden, meer hardlopers met kekke hardloopschoenen en lichtgevende shirts, meer fietsers. Niet te veel. Past daarom prima. Toevallig meer zon ook. Heldere lucht. Lekker buiten zitten.

We zijn gastvrij

Als je geen Corona klachten hebt kun je gewoon boeken en ben je welkom. Het ontbijtje – en als restaurants onverhoopt vanwege Corona dicht zijn eventueel een middag of avondmaaltijd- regelen we in overleg en sowieso volgens de hygiëne regels. Veiligheid en een fijn verblijf kunnen hier best samen gaan. Juist omdat je je eigen opgang hebt, je in Drenthe bent en er voldoende rust en ruimte is.

Egeltje

Dit egeltje is te vroeg uit de winterslaap gekomen. Waarom weten we niet. We hebben het snel naar een veilig plekje gebracht. Wel even een fotootje…

Egeltje te vroeg uit winterslaap