Welkom bij Bed & Breakfast ‘Meer van Zwaantje’.

Leuk dat je rondkijkt op onze site. Als je boekt kom je terecht in een heerlijke compacte lichte B&B op het platteland van Drenthe. Op de Hondsrug. Je hebt alle privacy met eigen opgang en een eigen tuin.

De vogeltjes fluiten, de reeën wandelen soms langs. Diverse hardlopers en fietsers passeren elkaar op het fietspad of het zandpad. Altijd een gemoedelijke sfeer. Vooral op zondagochtend rennen heel wat mensen in kekke shirtjes en fel gekleurde schoenen langs: leuk gezicht. Vooral als jijzelf net een lekker vers gebakken croissantje of een biologische Yogarde met noten en fruit aan het verorberen bent. Heerlijk.

Het boerderijtje met links de B&B.

De voortuin is in 2023 al behoorlijk gegroeid en ook het schapenhekje is alweer vervangen voor een nieuwe. Het hout van de B&B is mooi vergrijsd. Je kijkt hier vanaf het fietspad naar het zuiden richting Gieten. We hebben een bord gemaakt en de B&B naam erop geschilderd. Het zitje is onveranderd, maar voor de buitentrap naar beneden zit een hekje voor als er kleine kindertjes te gast zijn. Veiligheid voor alles.