Als je aankomt is het gras gemaaid.

Dit is nu even je huisje. Een goede reis gehad? Als je aankomt is het gras gemaaid, je bed opgemaakt, staat er een sapje klaar. We geven de sleutel en leggen uit hoe alles werkt. Verder regel je je eigen dingen: je zet koffie en thee wanneer jou dat uitkomt. Het staat ervoor. Voel je vrij, voel je thuis. Je kunt laten weten als er iets is. We wonen hiernaast. Of je appt even. Net wat het prettigst is.

We vinden het leuk om in de ochtend een mooi ontbijtje te maken en je daarmee te verrassen. We brengen dat bij je eigen voordeur op een tijdstip dat jou schikt. Je krijgt dan een mooie mand vol lekkers -met warm brood uit de oven– en natuurlijk een eitje.

B&B Meer van Zwaantje
Er staat een zitje met 2 stoelen en er zijn meer.
In je tuin is een zitje met 2 stoelen en er zijn meer.
Een paar heerlijke stretchers. hier heb je middag/avond zon
Een paar stretchers om in de middag/ avondzon heerlijk te ontspannen.
In het seizoen kun je wat verse kruiden of fruit gebruiken
Je kunt wat verse kruiden of fruit van het seizoen gebruiken.