B&B Meer van Zwaantje wordt door ons met aandacht en plezier gerund. We merken dat gasten het vooral een leuke plek vinden voor een paar daagjes uit. Lekker ontspannen, genieten van het buitenleven. De een komt langs vanwege de wandelroute zoals het Drenthepad. De ander vanwege familiebezoek in de omgeving. Een derde bezoekt met het gezin juist een van de vele attracties in de buurt.

De B&B wordt (bescheiden) ingezet voor coaching van mensen in hun werk. De ervaring is dat professionals en managers heel veel van zichzelf eisen. Dan kan een afgebakende periode van bezinning -door verstilling én praten- weldadig zijn en leiden tot ‘refreshment‘ oftewel verfrissing.

Coaching aanbod

‘In haar visie op (persoonlijk) leiderschap staat Ina Caspers vooral naast mensen in hun werk. Loopt graag een stukje met hen op. In haar aanbod heeft ze dit ontwikkeld tot een verblijf in de B&B (rust en bezinning), wandelen (actief en beleven), en praten (uitwisselen en ontdekken). Deze krachtige combinatie wordt afgerond met een analyse en een toekomstgericht plan (doel). Het geheel ga je van een tijdspad (route)voorzien waar je verder mee aan de slag kunt.

Als we elkaar na de 2daagse (die je ook een paar keer kunt doen) bijvoorbeeld na twee jaar weer ontmoeten, waar sta je dan in je werk/ je leven?